Serveis d’Arquitectura i Enginyeria

Els nostres serveis d’Arquitectura i Enginyeria

 

Els serveis d’Arquitectura i Enginyeria són la nostra especialitat. Per això ens actualitzem constantment i incorporem nous sistemes i metodologies de treball com BIM (Building Information Modeling). Entre els diversos serveis que oferim, destaquen especialment els de Consultoria Tècnica i Consulting Energètic. A IPAE, a més, tenim capacitat per oferir un servei de Projectes claus en mà per a obres i instal·lacions industrials.

 

Tot això ho portem a terme gràcies a un equip d’arquitectes, enginyers, delineants i consultors energètics. Disposar d’un equip complet de professionals de tots els sectors relacionats amb l’Arquitectura i Enginyeria ens permet tenir una visió més àmplia per oferir la millor solución als nostres clients.

 

El treball en equip és la nostra característica principal i la nostra forma de treballar.

 

Per a l’execució del seu projecte, treballem amb els millors materials i últimes versions de software, fruit de la constant evolució d’IPAE i el seu equip.

 

L’ajudem a definir la seva idea. Ho fem en el seu projecte. I el construïm seguint els nostres estàndards de qualitat.

 

A continuació, descrivim els nostres serveis de forma detallada. Amb tot, si té algun dubte pot consultar amb nosaltres.

Oficina Tècnica d’Arquitectura

 

IPAE disposa d’una oficina tècnica d’arquitectura multidisciplinària que uneix una forta base formativa amb la sensibilitat comercial necessària i que treballa amb l’objectiu d’aconseguir la màxima satisfacció del client.

Oficina Tècnica d’Enginyeria

 

La nostra Oficina Tècnica d’Enginyeria està formada per un equip d’Enginyers que s’integra dins d’una oficina tècnica d’enginyeria multidisciplinar. L’experiència, la formació i la tecnologia s’uneixen per prestar un servei de gran qualitat tècnica.

metodologia BIM

Metodologia BIM

 

BIM és una metodologia de treball en la qual s’uneixen el coneixement, la tecnologia, el disseny i el treball col·laboratiu. Els nostres tècnics desenvolupen els projectes multidisciplinaris en BIM. Integrem la informació en un únic model …

consultoria tecnica

Consultoria Tècnica

 

Project Management, Auditoria Documental, Auditoria de Projecte, Technical Due Diligence

Consulting energético

Consulting energètic

 

Un correcte assessorament en la contractació i en la gestió de les instal·lacions permet reduir l’import de la factura energética

claus en mà

Projectes claus en mà

 

A IPAE posem la nostra experiència al servei del client. Oferim un servei de construcció clau en mà per a obres i instal·lacions industrials …

IPAE

Oficina Tècnica de Projectes d’Instal·lacions i Edificació i Consultoria Tècnica

Empresa acreditada per:

certificacions ipae