30 anys de trajectòria… I seguim creixent, aprenent i gaudint amb la nostra feina. Des del 1993 han estat molts els projectes que hem treballat i compartit amb els nostres clients, i molts els professionals que han participat i col·laborat en el repte professional diari que plantegen l’Arquitectura i l’Enginyeria, així com el mercat i la conjuntura econòmica.

IPAE és el resultat de totes aquelles persones que durant aquests anys han format part dels nostres equips tècnics, comercials i administratius. La seva feina i dedicació, així com tot el que hem anat compartint amb els nostres clients i proveïdors, ens motiva per continuar creixent junts en el futur.

Oficinas IPAE

IPAE neix al 1993. És una empresa familiar en un principi especialitzada en Projectes d’Enginyeria i Arquitectura per a la indústria i el sector serveis i la consultoria energètica.

Posteriorment i amb la incorporació de joves professionals ha inclòs al seu catàleg de serveis la consultoria tècnica, l’enginyeria legal i el Project Management.

Actualment disposem d’un equip multidisciplinari altament professionalitzat i expert al servei dels nostres clients.

El nostre equip

Som un equip d’Enginyers i Arquitectes amb una gran polivalència i experiència contrastada en oficina tècnica de Projectes d’instal·lacions i edificació i consultoria tècnica en diferents sectors industrials i empreses de serveis.

El nostre compromís és assessorar i acompanyar els nostres clients en totes les fases del projecte, des de l’inici fins al lliurament, apostant per la màxima qualitat de servei.

“Des de la nostra constitució, al 1993, hem emprès els nostres projectes amb il·lusió, professionalitat, rigor i honestedat. El nostre objectiu és la plena satisfacció dels nostres clients.”

Sala de reuniones IPAE

La nostra filosofia d’empresa

Honestedat

Entenem que la relació entre client i proveïdor es fonamenta en la confiança mútua. Per a l’equip de IPAE el projecte del client és també el nostre Projecte i treballem en ell amb tota la nostra il·lusió i professionalitat.

Qualitat de servei

Desenvolupem els Projectes orientats a assolir la màxima satisfacció del client, oferint les millors solucions funcionals i tècniques.

Professionalitat

La formació tècnica i la sensibilitat comercial són valors que garanteixen un servei de qualitat i que la nostra empresa fomenta entre els seus treballadors.

Independència

En el desenvolupament del nostre treball mantenim una relació de total neutralitat davant contractistes, empreses de subministraments energètics, entitats financeres, etc. i som totalment transparents: el nostre client i la qualitat del servei són els nostres objectius i la nostra raó de ser.

Han confiat en nosaltres

IPAE
Oficina tècnica de Projectes d’instal·lacions, edificació i consultoria tècnica

Empresa acreditada per:

logo euro cert
logo Col·legi Enginyers Industrials
logo cmvp
logo cem
logo knx