Nosaltres

oficinas ipae

IPAE neix al 1993. És una empresa familiar en un principi especialitzada en Projectes d’Enginyeria i Arquitectura per a la indústria i el sector serveis i la consultoria energètica.

 

Posteriorment i amb la incorporació de joves professionals ha inclòs al seu catàleg de serveis la consultoria tècnica, l’enginyeria legal i el Project Management.

 

Actualment disposem d’un equip multidisciplinari altament professionalitzat i expert al servei dels nostres clients.

El nostre equip

Som un equip d’Enginyers i Arquitectes amb una gran polivalència i experiència contrastada en oficina tècnica de Projectes d’instal·lacions i edificació i consultoria tècnica en diferents sectors industrials i empreses de serveis.

 

El nostre compromís és assessorar i acompanyar els nostres clients en totes les fases del projecte, des de l’inici fins al lliurament, apostant per la màxima qualitat de servei.

“Des de la nostra constitució, al 1993, hem emprès els nostres projectes amb il·lusió, professionalitat, rigor i honestedat. El nostre objectiu és la plena satisfacció dels nostres clients.”

La nostra filosofia d’empresa

  • Honestedat: entenem que la relació entre client i proveïdor es fonamenta en la confiança mútua. Per a l’equip de IPAE el projecte del client és també el nostre Projecte i treballem en ell amb tota la nostra il·lusió i professionalitat.

 

  • Qualitat de servei: desenvolupem els Projectes orientats a aconseguir la màxima satisfacció del client, oferint les millors solucions funcionals i tècniques.

 

  • Professionalitat: la formació tècnica i la sensibilitat comercial són valors que garanteixen un servei de qualitat i que la nostra empresa fomenta entre els seus treballadors.

 

  • Independència: en el desenvolupament del nostre treball mantenim una relació de total neutralitat davant contractistes, empreses de subministraments energètics, entitats financeres, etc. i som totalment transparents: el nostre client i la qualitat del servei són els nostres objectius i la nostra raó de ser.

Han confiat en nosaltres

IPAE

Oficina Tècnica de Projectes d’Instal·lacions i Edificació i Consultoria Tècnica

Empresa acreditada por:

certificacions ipae