CONSULTING ENERGÈTIC, OFICINA TÈCNICA D’ENGINYERIA
I OFICINA TÈCNICA D’ARQUITECTURA

En IPAE som experts en serveis d’Enginyeria i Arquitectura per a la indústria i el sector serveis, així com en Consulting Energètic.

Els nostres serveis

Oficina Tècnica d’Arquitectura

IPAE disposa d’una oficina tècnica d’arquitectura multidisciplinària que uneix una forta base formativa amb la sensibilitat comercial necessària i que treballa amb l’objectiu d’aconseguir la màxima satisfacció del client.

Oficina Tècnica d’Enginyeria

La nostra Oficina Tècnica d’Enginyeria està formada per un equip d’Enginyers que s’integra dins d’una oficina tècnica d’enginyeria multidisciplinar. L’experiència, la formació i la tecnologia s’uneixen per prestar un servei de gran qualitat tècnica.
metodologia BIM

Metodologia BIM

BIM és una metodologia de treball en la qual s’uneixen el coneixement, la tecnologia, el disseny i el treball col·laboratiu. Els nostres tècnics desenvolupen els projectes multidisciplinaris en BIM.

Consultoria Tècnica

Project Management, Auditoria Documental, Auditoria de Projecte, Technical Due Diligence
Consulting energético

Consulting Energètic

Un correcte assessorament en la contractació i en la gestió de les instal·lacions permet reduir l’import de la factura energética
llaves en mano

Projectes claus en mà

A IPAE posem la nostra experiència al servei del client. Oferim un servei de construcció clau en mà per a obres i instal·lacions …

Consulting Energètic

Un correcte assessorament en la contractació i en la gestió de les instal·lacions permet reduir l’import de la factura energètica i millorar els resultats de l’empresa sense que això hagi d’afectar necessàriament la dinàmica de treball.

En 25 anys hem redactat més de

800

Projectes d'Arquitectura i Enginyeria

Tenim gairebé

120

Clients actius

Gestionem més de

200

GWh a l'any en consulting energètic

Monitoritzem més de

100

instal·lacions consumidores d'energia

Han confiat en nosaltres

IPAE

Oficina Tècnica de Projectes d’Instal·lacions i Edificació i Consultoria Tècnica

Empresa acreditada per:

certificacions ipae